Hoppa till sidans innehåll

Umeå kommun informerar om pågående insatser inför Rally Sweden II

17 FEB 2022 20:28
  • Uppdaterad: 17 FEB 2022 20:28

Hej!

Nu är det snart dags för ett av Sveriges största årligen återkommande evenemang att ta plats i vår stad och region. Rallys Sweden går av stapeln den 24 – 27 februari och vi ser fram emot fartfyllda tävlingar med besökare samt en TV-publik som innefattar drygt 120 miljoner tittare. 

Vi vill med denna info ge er en väg in till oss på Umeå kommun om ni har frågor eller funderingar men även som tidigare sagts ge er information om vad som planeras och vad etableringen kan innebära för oss i kommunen.

Utifrån den information ni fått så tänker vi att många av er kommer att behöva genomföra egna informationsinsatser på er arbetsplats och om det finns behov av att vi gör informationsinsatser gemensamt så går det bra att ni hör av er till oss. 

Tanken från vår sida är att informationsbrev kommer att skickas ut fram till genomförandet av rallyt. Om ni har tankar, synpunkter eller förslag på förbättringar kan ni kontakta oss.

Vi vill tacka för det stöd och de uppoffringar som många av er gjort för att bidra till att lösa de utmaningar som vi tillsammans ställts inför.

INFOBREV 2022-02-15   >>

Kontaktuppgifter 
För ytterligare information maila till This is a mailto link. 

 

Skribent: Jessica Karlsson
E-post: Adressen Gömd

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vi samverkar med:

 

  


 

Postadress:
Övre Norra Bilsportförbundet
c/o Jessica Karlsson, Ängesvägen 10 B
931 39 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 0730360150
E-post: This is a mailto link...

Tom annons hemsidan.png
2.svgsensor300x480.jpg